Annapettersson!

en fridag ♥

 

Hittade detta inlägget hos ptfia.se

Värt att läsa igenom.


"Ni vet dessa dagar då allt känns meningslöst? De dagarna då vi känner oss som skit, spegelbilden gör oss missnöjda och kroppens känns fel i varje rörelse. De dagarna vi är deppiga, kanske har ett virus i kroppen eller bara går igenom en tung period. De här dagarna behöver vi kärlek och tålamod.

 

De dagarna är jobbiga som de är utan att vi ska behöva klanka ner på oss, ställa krav och pressa på när vi varken vill eller orkar.

 

Vi behöver en fridag från livets vanliga tugg, våra mål och vår ambition. Jag är övertygad om att det viktigaste dagar som dessa är att vara förlåtande mot en själv.

 

Att ge sig en fridag från alla tankar, planer och önskan om förändring och bara samla energi, fokusera på att bli friskare och piggare och inte blanda in tankar som stressar.

 

Vi behöver helt enkelt en fridag från eventuellt självhat, press och dåliga tankar om oss själva.

 

Så ge dig själv en fridag och pyssla om dig som du skulle pyssla om en ledsen bästis. Kanske behöver vi bara ta oss igenom dagen för att avsluta den med en varm dusch/bad, smörja in fötterna, stänga av all teknik och vila med en god bok innan sömnen flyttar oss in i den ny dag. En starkare dag." 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas