Annapettersson!

Du måste kämpa för att kunna nå dina mål!

Vad vi än har för mål, om det är att bygga muskler, bli mer tonad, gå upp i vikt, gå ner i vikt så tror jag att inte att den viktigaste delen är kosten eller träningen. Jag tror verkligen att det är den mentala delen, den som sitter i huvudet. 

Självklart så är ju kosten och träningen super viktigt för att du ska kunna nå dina mål. Men för att orka lägga ner tid på träningen och verkligen köra 100% i gymmet så gäller det att du verkligen tycker om det du gör. Att du accepterar att det tar tid och krävs en hel del tålamod för att du ska få resultat. Att du kanske tar en banan istället för den där bullen när det bjuds och att du faktiskt känner dig okej med det. Att du älskar din kropp och dig själv och du hela tiden jobbar med att bli en bättre version av dig själv. Att du kanske måste stänga av tv:n 1h tidigare på kvällen för att du ska få tillräckligt med sömn. Det krävs en hel del mental träning för att orka. Styrka inifrån för att orka med och fortsätta att kämpa när du vill ge upp. Att orka stå emot folks kommentarer och våga gå din egen väg. Göra det du älskar och skita i vad folk tycker och tänker om det. För varför skulle du bry dig? Du gör ju det som du mår bra av och det är ju det som är det viktigaste. 

 

 

 

Glöm aldrig bort det. Ta ingen skit från andra. Låt aldrig någon påverka dig negativt. Försök att omvandla det negativa istället till motivation till att kämpa ännu hårdare. Det är ditt liv och det är dina beslut. Ta till dig allt positivt och skit i allt negativt. Du ska må bra och om någon får dig att ens tveka på dig själv så är dom inte värda din tid.

Ät sunt, träna det du tycker om, skratta högt, älska dig själv, omge dig med personer du mår bra av, lev i nuet och försök göra varje dag till den bästa. 

 

Kom ihåg att leva efter dig själv. Speciellt med kosten och träningen. Alla är vi olika. Vi behöver olika mycket mat, vi tycker om olika sorters träning, och framförallt: våra kroppar ser och är olika. Jämför dig ALDRIG med någon annan. Ät det du tycker om, träna det du mår bra av och så många gånger i veckan du hinner med. 

Glöm aldrig, det är ditt liv. Gör det som gör dig lycklig för det är du så värd! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas