Annapettersson!

Bytt till devote!

Tackar för min lilla tid här på FORME.

Kännde att jag trivdes bättre på devote. Så framöver hittar ni mig 

HÄR!


Hoppas ni kommer följa mig där istället :)

Måndag igen.

Japp då var det måndag igen, då skolan börjar igen. Längtar efter mina tjejer! Har inte träffat dem sen förra torsdagen.. 

Har haft ett underbart lov med min älskling. I fredags var jag med tove och sedan åkte jag hem och då blev det lite knas, men det löste sig sedan, efter det fixade jacobs mamma middag på jacobs rum, myspys.

Bara 17 dagar kvar tills jag åker ner igen, och 18 tills vi åker till London!!

Idag börjar jag även om på nytt med all träning mat mm, känner att jag inte riktigt har kommit igång och tappat motivationen helt, tack vare mitt lilla knä, tänk vad det kan ställa till det för en.

Ska även till läkaren idag och få reda på hur det gick på röntgen, usch! Har alltid fått ett brev hem med svar innan  och då har det inte varit någonting.. JAG ÄR NERVÖS!!

aja, nu måste jag ner och äta frukost!

Kram

Pro touch Leila funktionströja

 
Tänkte tipsa er om dem här träningströjorna. Dem är otroligt sköna, transporterar fukt bra och är billiga! 249kr går dem loss på. Jag har en i svart men vill gärna ha en i rött också! Kul att dem finns i så många fina färger! Dem väldigt tighta i modellen så jag köpte en storlek 38 för att få den lite slappare. Finns att köpa här!

Glad i found you

Godagens!

har precis klätt på mig efter att ha gått runt i ett ensamt hus i endast underkläder i ett antal timmar, finns det något skönare?

Imorse klev vi upp vid 10 eftersom min älskling skulle klippa sig kl 11, ci duchade och gjorde frukost, blev macka och smothiie :D mums.

sedan har jag verkligen inte gjort någonting vettigt. 

Ska precis till att börja städa upp på rummet, man kan knappt se golvet av alla mina kläder, haha. 

Ska även försöka fota de lilla jag köpte igår, eller ska jag kanske göra en video? :)

Vad tycker ni?  

Ulriks nya album som kom ut går även på högsta volym i högtalarna, Love

Emporia

Hejhej, idag tänkte jag och älsklingen ha bara en hemma dag och mysa, han skulle iväg på en lektion mitt på dagen. Men den blev inställd så vi tog morgondagens planer och åkte till Malmö och shoppade lite på emporia. Blev bara nödvändigheter, jeans och 3 bodysplashes från hollister. Nu kommer jag lukta gott! Nu sitter vi på tåget hem jag med ulrik munthers nya album i öronen och min älskling med nörd spel, haha. När vi kommer hem ska vi vada duktiga och laga mat och sedan ska jag nog städa upp lite på älsklingens rum. Har mina saker överallt.. Typiskt mig! Ha en fortsatt bra dag! Kram!

Quick fix

Ta dig tid och läs igenom hela texten..

 

Jag tror att de flesta kan hålla med mig när jag påstår att största delen av alla människor vill eller har velat förändra sin kropp på något vis. Att aldrig vara nöjd med sig själv utan bara sträva efter en ännu bättre version av sig själv har blivit lite av dagens motto. Men inget fel med det så länge det hålls inom vissa gränser.

Media dränker oss med information om nya superdieter, bantningskurer och alla möjliga konstiga metoder för att förändra sin kropp till sitt drömmål. Och inte allt för sällan dyker ordet Qucik fix upp. Jag tror personligen att enda vägen till en smal, stark och hälsosam kropp är att ha en bra livsstil där balans är nyckelordet,"Måtta med allt" tror jag är vad som håller i ett långsiktigt perspektiv.

Att äta hälsosamt och att träna är den gyllene kombinationen, men då skall man inte heller glömma bort att vila. Hur mycket man sedan tränar och äter är individuellt och alla har vi ju också individuella mål. 

 

Nu låter det som att jag, precis som alla andra försöker få fram att det inte finns någon Quick fix. Men det är inte det som är målet med denna text. Det är faktiskt raka motsatsen.Om du tänker efter finns det faktiskt en Quick fix. Om du förändrar din livsstil idag (inte i morgon) utan idag,kommer det att vara den snabbaste vägen till att nå dina mål.

Det ända som behövs är att du bestämmer dig, När du väl har tagit det beslutet, har du klarat den jobbigaste delen och du kommer så småning om att inse att det inte är jobbigt alls. Du måste bara bryta dina gamla mönster. Sedan kommer det att gå snabbt att bygga muskler, gå ner i vikt, tona din kropp (eller vad ditt mål nu kan vara) om du sätter det i perspektiv till hela ditt liv. Du kommer att nå dina mål på nolltid! Bara du bestämmer dig och inser att det inte är så jobbigt som alla får det att låta. Det är ju bara små förändringar du måste göra. Det handlar inte om att du måste sluta äta eller flytta ut i skogen under en gran för att ha nära till löprundan. Det ända du måste göra är att byta ut maten du stoppar i din mun och börja utöva någon rolig motionsform med dina vänner några gånger i veckan.

-Hur svårt är egentligen det? Godmorgon!

Godmorgon på er fina läsare :) är påväg in till Lund nu min älskling ska till skolan och jag ska väll gå runt på stan och kolla, letar inte efter något speciellt just nu och försöker spara till London! Åh längtar. Imorse vaknade sköldpaddorna, så söta :-) ska försöka fixa inlägget om hur man lägger upp en header i eftermiddag, sitter typ inte vid datorn någonting nu förtiden, haha. har ni skola idag eller har ni lov? Kram

Mys kväll!

Idag har jag varit ute på en lång och fin promenad! Fattar ni hur skönt det är att det nästan inte är någon snö?! Aja nu ska vi sätta på en till film och börja natta oss! Godnatt fina läsare :)

Skåne!

Hejsan sötisar :) 

igår fick jag lov, vilket är super skönt, började första kvällen med att sätta mig på tåget ner till skåne, värmen fungerade inte så det var svin kallt, har frusit hela natten vilket resulterade i att det inte blev så mycket sömn.

åkte hem till min älskling och sov vidare, gick upp och duchade och nu ska jag möta han vid tåget för att sedan åka och handla.

I eftermiddag ska vi baka tårta, mums.

antar att hela släkten kommer hit imorgon också. haha, vi hörs! förlåt för dålig bloggning!

Har lite inspiration just nu..

Vad vill ni se mer av i bloggen? Ge mig förslag!

Upp